CAT     CAS
actualitat
Classificats
RESPONSABILITAT PER D'ANYS (06-03-2016)
Caçadors i entitas ,esteu al cas, entre animalistas i no animalistas cada dia ho tenim mes complicat. mireu l'arxiu adjunt.

CURS DE FORMACIO DE LA SANITAT I HIGIENE DE LA CARN DE CAÇA (25-01-2016)
El proper dia 12 de febrero està organitzat un curs de formacio de la Sanitat i Higiene de la carn Silvestre de caça aTàrrega a la Escola Agraria , per mes informacio el document adjunt.

REPOBLACIO DE PERDIUS (23-12-2015)
Ahir es vam repartir 1275 perdius per repoblar a diferents APC,s , gràcies a la gestió de l’Agrupació i cedides per el Departament d’Agricultura Ramaderia I Pesca en compliment del conveni subscrit per les dues parts, segurament que si no hages estat així , aquestes APC,s no tenien possibilitat ... [més]

JORNADA TECNICA PER APROFITAMENT DE LA CARN DE CAÇA (15-11-2015)
Adjuntem el programa de la jornada tècnica que es realitzarà el proper dia 30 de novembre a Ripoll per si és del vostre interès En cas que esteu interessats en assistir cal que feu la inscripció a l’adreça que figura al peu del cartell que us adjunto.

ACLARIMENT FRINGIL-LIDS (04-08-2015)
En l'arxiu adjunt podreu veure les preguntes que ens fem els ocellaires i les respostes del Departament, Aixó es el que hi ha.Pero el que no voliem.

PERDIUS GRANJA TORREFERRUSA (04-08-2015)
Una mostra mes del repartiment equitatiu de les perdius de la granja de Torreferrusa , amb l’ultima pàgina de l’arxiu hi ha un resum, on es reflecteix la "imparcialitat " , i també que alguna APC tot i no tenir-ne el dret també en reben..

RESPOSTA FRINGIL-LIDS (22-07-2015)
Resposta a Espanya de la Comisió Europea per la captura de fringil-lids.Ara caldrà fer els deures , en cas contrari aquesta tradició te els dies contats.

REUNIO PER ELS FRINGIL-LIDS A MEDIO AMBIENTE (16-04-2015)
El dimart passat , reunio Medio Ambiente amb les Comunitats Autonomas , Federacions i FOCSE per el tema dels fingil.lids, Molts representants del governs de les Comunitats Autonomes es van posicionar en contre de la cria en captivitat, els nostres representants ( diguin el que diguin ) ja es van ... [més]

PETICIO DE PRECINTES (18-03-2015)
Posem a la vostre disposició el full per las peticio de precintes ,en la petició , cal adjuntar-hi el resum de les caçeres.

ANALITIQUES TRIQUINA (02-02-2015)
L’examen de triquines que realitzen els veterinaris clínics a partir de la bosseta amb la mostra de carn de cada senglar, només permet destinar a consum particular aquesta carn dels senglars analitzats. Encara que aquests casos positius són normalment diagnosticats per veterinaris clínics, ... [més]


< Anterior 1 2 3 Següent >

.: AGRUPACIÓ DE SOCIETATS DE CAÇADORS I PESCADORS DE CATALUNYA :.
Plaça de l'Ajuntament, S/N - 08610 - Avià