Agrupcat

L’agrupació va nàixer l’any 2004 fruit de les preocupacions de les diferents societats de caçadors que la constituïren, 12 societats del Berguedà, 4 de la comarca del Bages i 3 del Solsonès.

Un reguitzell de problemes com els accidents de trànsit o bé els inconvenients que l’administració anaven posant en front als caçadors en general va fer que en aquell any les 19 societats del Pirineu i la Catalunya Central s’anessin reunint per poder-hi trobar una solució. El sol fet de que ens anéssim agrupant va donar forma a que l’Agrupació anés agafant empenta fins que finalment varem decidir de crear-la.

12

Berguedà

4

Bages

3

Solsonès
ateneu avià
bosc berguedà

Des d’aleshores estem lluitant amb l’objectiu que als caçadors, pescadors o ocellaires se’ns tinguin en compte. Problemes com la ja coneguda llei de caça, que encara esta per renovar, o bé els famosos accidents de trànsit, la llei de pesca o la captura de fringilids, així com els pocs ajuts que creiem que rebem per part de l’administració són els problemes que a mesura que l’Agrupació avança intentem que es vagin solucionant.

Aquest portal permet ser un instrument, també per a que els caçadors, pescadors i ocellaires hi puguin dir la seva, hi puguin exposar els problemes i l’Agrupació pugui en nom propi i col·lectiu apuntar les solucions de les diferents situacions anòmales.

Dir-vos també que l’Agrupació resta oberta a qualsevol iniciativa i espera també que es pugui anar ampliant amb la incorporació de noves societats.

llac de graugés

Necessites fer alguna consulta?

Deixa-ns les teves dades i contactarem amb tu